TEREN INTRAVILAN 6.672 mp Sos. de Centura Bucuresti + Hala si Administrativ partial finalizate

Descriere

TEREN intravilan 6.672 mp + constructii nefinalizate (Hala 2253 mp si Administrativ Ds+P+2E+M), situat pe Sos. Centura a Bucurestiului, imobilul fiind incadrat in aria administrativa a localitatii Popesti - Leordeni.

Terenul este imprejmuit cu placi de beton, deschiderea la strada aprox. 18 ml. Constructiile sunt receptionate partial si evidentiate in Cartea Funciara. Exista utilizati la proprietate: curent electric, apa, gaze.

Zona este in dezvoltare, cu depozite/ logistica si birouri in folosinta sau in constructie in vecinatate.

Acte necesare

Participanții la licitații publice desfășurate în cadrul procedurii de insolvență trebuie să îndeplinească condițiile menționate în publicațiile de vânzare respectiv în caietele de sarcini, aferente valorificării bunurilor din patrimoniul debitoarelor.

Pași de urmat în vederea achiziției

 1 Depunerea unei oferte la lichidator  n

Oferta va face obiectul aprobării creditorilor, respectiv participarea la licitațiile publice organizate de către lichidator.

 2 Achiziția caietului de sarcini  n

Achiziția caietului de sarcini în vederea participării la licitație

Caietul de sarcini cuprinde atât regulamentul de desfășurare a licitației cât și termenul de achitare a unei cauțiuni, care este în general în cuantum de 10% din prețul de pornire a licitațiilor. Aceasta se plătește în contul indicat de practicianul în insolvență.
Caietul de sarcini se achiziționează de la sediul practicianului în insolvență care gestioneaza procedura de insolvență a societății în patrimoniul căreia se regăsește bunul supus valorificării.

Detalii

  • 874.000 € + TVA
  • Popesti-Leordeni Soseaua de Centura nr. 79C
  • Licitație În curs de stabilire

Poți folosi formularul de mai jos pentru a transmite o ofertă de cumpărare sau pentru a afla mai multe informații

Acest site este protejat de reCAPTCHA conform Google Privacy Policy & Terms of Service.