Imobil situat in Mun. Giurgiu, Sos. Sloboziei nr. 194

Descriere

Imobil situat in Mun.Giurgiu, Sos.Sloboziei nr.194 lot 4, inscris in CF 31660 UAT Giurgiu, constand in teren intravilan in suprafata de 3.174 mp (nr.cad.31660) si constructii : C1 bazin cu suprafata de 56 m (nr.cad 31660-C206), C2 Complex S+P+1+M in suprafata de 616 mp din acte/637 mp din masuratori (nr.cad.31660-C207) si C3 rezervor in suprafata de 5 mp (nr.cad.31660-C208)

La pretul de adjudecare se adauga TVA conform prevederilor legale.

Acte necesare

Participanții la licitații publice desfășurate în cadrul procedurii de insolvență trebuie să îndeplinească condițiile menționate în publicațiile de vânzare respectiv în caietele de sarcini, aferente valorificării bunurilor din patrimoniul debitoarelor.

Pași de urmat în vederea achiziției

 1 Depunerea unei oferte la lichidator  n

Oferta va face obiectul aprobării creditorilor, respectiv participarea la licitațiile publice organizate de către lichidator.

 2 Achiziția caietului de sarcini  n

Achiziția caietului de sarcini în vederea participării la licitație

Caietul de sarcini cuprinde atât regulamentul de desfășurare a licitației cât și termenul de achitare a unei cauțiuni, care este în general în cuantum de 10% din prețul de pornire a licitațiilor. Aceasta se plătește în contul indicat de practicianul în insolvență.
Caietul de sarcini se achiziționează de la sediul practicianului în insolvență care gestioneaza procedura de insolvență a societății în patrimoniul căreia se regăsește bunul supus valorificării.

Detalii

  • 502.700 € + TVA
  • Giurgiu Sos.Sloboziei nr.194
  • Licitație În curs de stabilire

Poți folosi formularul de mai jos pentru a transmite o ofertă de cumpărare sau pentru a afla mai multe informații

Acest site este protejat de reCAPTCHA conform Google Privacy Policy & Terms of Service.