Hala Industriala, spatiu administrativ si teren - Mun Campina, Jud. Prahova

Descriere

Imobil situat in Mun. Campina, str. Tg. Mures, nr. 7, jud. Prahova, avand urmatoarea descriere: teren intravilan curti-constructii în suprafata de 1.110 mp., împreuna cu: constructia C1- corp administrativ si atelier (P+2E), si constructia C2, -hala depozitare - confectii metalice, în supraf construita de 484 mp.

* La pretul afisat se poate adauga TVA conform reglementarilor fiscale in vigoare la momentul vanzarii


Contact: Calos Sergiu / Departament Insolventa si Faliment / Telefon mobil: 0730.017.433 / departamentinsolventasifaliment@btrl.ro


Acte necesare

Participanții la licitații publice desfășurate în cadrul procedurii de insolvență trebuie să îndeplinească condițiile menționate în publicațiile de vânzare respectiv în caietele de sarcini, aferente valorificării bunurilor din patrimoniul debitoarelor.

Pași de urmat în vederea achiziției

 1 Depunerea unei oferte la lichidator  n

Oferta va face obiectul aprobării creditorilor, respectiv participarea la licitațiile publice organizate de către lichidator.

 2 Achiziția caietului de sarcini  n

Achiziția caietului de sarcini în vederea participării la licitație

Caietul de sarcini cuprinde atât regulamentul de desfășurare a licitației cât și termenul de achitare a unei cauțiuni, care este în general în cuantum de 10% din prețul de pornire a licitațiilor. Aceasta se plătește în contul indicat de practicianul în insolvență.
Caietul de sarcini se achiziționează de la sediul practicianului în insolvență care gestioneaza procedura de insolvență a societății în patrimoniul căreia se regăsește bunul supus valorificării.

Detalii

  • 1.271.245 lei + TVA
  • Campina str. Targu Mures, nr. 7
  • Licitație În curs de stabilire

Poți folosi formularul de mai jos pentru a transmite o ofertă de cumpărare sau pentru a afla mai multe informații

Acest site este protejat de reCAPTCHA conform Google Privacy Policy & Terms of Service.