HALA industriala 4.304 mp + TEREN 8.582 mp

Descriere

Teren intravilan 8.582 mp si Hala industriala 4.304 mp situate in Ploiesti, jud. Prahova, str. Rezervoarelor nr. 2.

Deschidere la strada 17.90 ml, adancime aprox. 135 ml. Acces din strada Rezervoarelor si deschidere la strada Marin Mehedinteanu in baza unui drept de servitute de trecere.

Hala industriala: fundatie din beton armat, suprastructura din stalpi prefabricati din beton armat. Inchideri perimetrale din zidarie BCA, tamplarie exetrioara mixta din PVC cu geam termopan si metalica cu geam simplu. Acoperis tip chesoane prefabricate din beton armat.

Constructie spatiu birouri - sala mese - vestiare (neintabulata) - 435 mp: fara fundatie, amplasament tip platforma betonata, suprastructura metalica tip container. Tamplarie PVC, pardoseli placate cu gresie.

Utilitati: Electrica 220V /380V, apa - canalizare

Acte necesare

Participanții la licitații publice desfășurate în cadrul procedurii de insolvență trebuie să îndeplinească condițiile menționate în publicațiile de vânzare respectiv în caietele de sarcini, aferente valorificării bunurilor din patrimoniul debitoarelor.

Pași de urmat în vederea achiziției

 1 Depunerea unei oferte la lichidator  n

Oferta va face obiectul aprobării creditorilor, respectiv participarea la licitațiile publice organizate de către lichidator.

 2 Achiziția caietului de sarcini  n

Achiziția caietului de sarcini în vederea participării la licitație

Caietul de sarcini cuprinde atât regulamentul de desfășurare a licitației cât și termenul de achitare a unei cauțiuni, care este în general în cuantum de 10% din prețul de pornire a licitațiilor. Aceasta se plătește în contul indicat de practicianul în insolvență.
Caietul de sarcini se achiziționează de la sediul practicianului în insolvență care gestioneaza procedura de insolvență a societății în patrimoniul căreia se regăsește bunul supus valorificării.

Detalii

  • 710.000 € + TVA
  • Ploiesti Rezervoarelor 2B
  • Licitație În curs de stabilire

Poți folosi formularul de mai jos pentru a transmite o ofertă de cumpărare sau pentru a afla mai multe informații

Acest site este protejat de reCAPTCHA conform Google Privacy Policy & Terms of Service.