Fermă Dezafectată Situată În Loc. Pecineaga, Jud. Constanța

Descriere

Fermă Dezafectată Situată În Loc. Pecineaga, Strada Cuza Voda, nr. 22, Lot 1 și lot 2 , jud. Constanţa, CP 907235.compusa din:

  • 2 loturi de teren intravilan alăturate în suprafață  totală de 97.263 mp conform acte de proprietate şi măsurători cadastrale;
  • 53 construcţii cu destinaţie “fermă suine”, spaţii administrative şi spaţii anexe tip P cu următoarele suprafețe totale : Sc sol = 41.033 mp, ADC = 41.033 mp, S utilă estimată = 37,243 mp.

Zona de amplasare: zona periferică (ieșirea din sat Pecineaga sensul de mers spre Amzacea), fermă suine Crinsuin S.A.Zona este preponderent agricolă, zona periferică.

În vecinătatea proprietatii sunt edificate clădiri cu regim mic de înălțime cu caracter agricol (diferite proprietăţi agricole ale fostului CAP) si terenuri agricole.

Amplasamentul este racordat la toate utilitățile necesare utilizării agro-zootehnic: curent electric, apă, stație proprie de epurare și biogaz.

Construcțiile subiect sunt finisate mediu și au fost edificate între anii 1970 - 1980 şi renovate între anii 2012-2018.

Acte necesare

Participanții la licitații publice desfășurate în cadrul procedurii de insolvență trebuie să îndeplinească condițiile menționate în publicațiile de vânzare respectiv în caietele de sarcini, aferente valorificării bunurilor din patrimoniul debitoarelor.

Pași de urmat în vederea achiziției

 1 Depunerea unei oferte la lichidator  n

Oferta va face obiectul aprobării creditorilor, respectiv participarea la licitațiile publice organizate de către lichidator.

 2 Achiziția caietului de sarcini  n

Achiziția caietului de sarcini în vederea participării la licitație

Caietul de sarcini cuprinde atât regulamentul de desfășurare a licitației cât și termenul de achitare a unei cauțiuni, care este în general în cuantum de 10% din prețul de pornire a licitațiilor. Aceasta se plătește în contul indicat de practicianul în insolvență.
Caietul de sarcini se achiziționează de la sediul practicianului în insolvență care gestioneaza procedura de insolvență a societății în patrimoniul căreia se regăsește bunul supus valorificării.

Detalii

  • 4.586.815 € + TVA
  • Pecineaga Loc. Pecineaga, Jud. Constanța
  • Licitație În curs de stabilire

Poți folosi formularul de mai jos pentru a transmite o ofertă de cumpărare sau pentru a afla mai multe informații

Acest site este protejat de reCAPTCHA conform Google Privacy Policy & Terms of Service.