Autoturism marca SKODA OCTAVIA

Descriere

Autoturism marca SKODA OCTAVIA RS, caroserie AA berlina, capacitate cilindrică 1968,  tip 1Z/AACEGAX01/OCTAVIA, an fabricatie 2010, numar omologare AASK112H11C2OE5, numar identificare TMBEH61Z2A2085458, serie motor 111966, culoare negru, nr. înmatriculare BR-13-DRS


*La pretul afisat se poate adauga TVA-ul conform reglementarilor fiscale in vigoare la momentul vanzarii.

Acte necesare

Participanții la licitații publice desfășurate în cadrul procedurii de insolvență trebuie să îndeplinească condițiile menționate în publicațiile de vânzare respectiv în caietele de sarcini, aferente valorificării bunurilor din patrimoniul debitoarelor.

Pași de urmat în vederea achiziției

 1 Depunerea unei oferte la lichidator  n

Oferta va face obiectul aprobării creditorilor, respectiv participarea la licitațiile publice organizate de către lichidator.

 2 Achiziția caietului de sarcini  n

Achiziția caietului de sarcini în vederea participării la licitație

Caietul de sarcini cuprinde atât regulamentul de desfășurare a licitației cât și termenul de achitare a unei cauțiuni, care este în general în cuantum de 10% din prețul de pornire a licitațiilor. Aceasta se plătește în contul indicat de practicianul în insolvență.
Caietul de sarcini se achiziționează de la sediul practicianului în insolvență care gestioneaza procedura de insolvență a societății în patrimoniul căreia se regăsește bunul supus valorificării.

Detalii

  • 25.900 lei + TVA
  • Braila BRAILA
  • Licitație În curs de stabilire

Poți folosi formularul de mai jos pentru a transmite o ofertă de cumpărare sau pentru a afla mai multe informații

Acest site este protejat de reCAPTCHA conform Google Privacy Policy & Terms of Service.