Termeni si conditii

Banca Transilvania detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind materialele prezentate in acest site.
Banca Transilvania isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.

Nicio informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de bunuri, venind din partea Banca Transilvania. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta. Banca Transilvania nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor bunurilor prezentate si nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile acestora. Imaginile pot fi prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar bunurile pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, detalii tehnice, etc). Astfel, Banca Transilvania nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune produse din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site.

Banca Transilvania nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori. Banca Transilvania depune toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte. Orice persoana care doreste sa achizitioneze unul din bunurile prezentate in site este rugata sa contacteze persoana indicate in descrierea bunurilor prezentate pentru a se informa asupra disponibilitatii bunului respectiv, asupra conditiilor contractuale, cursurilor valutare, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris al Banca Transilvania.

Banca nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul bancii.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.vanzari.btrl.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal bancii isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: banca sau membrii Grupului Financiar BT sa-i trimita prin email si telefon buletine informative; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre banca in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre Banca Transilvania de recrutari de personal; solutionarea de catre banca a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate bancii.

Banca va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente. Banca nu va inchiria sau vinde baza de date unor terte parti.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni va rugam sa ne contactati.
Pentru aceasta va rugam utilizati sectiunea Contact.