Termeni si conditii

Banca Transilvania ("BT") detine drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

BT isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Nici o informatie de pe acest site - referitoare la Banca Transilvania sau la companiile Grupului Financiar Banca Transilvania - nu trebuie sa fie considerata oferta. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta.

Astfel BT nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site de catre orice persoana fara acordul scris al Bancii Transilvania.

Banca Transilvania nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca BT depune toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte.

Orice persoana care doreste sa se informeze si/sau sa achizitioneze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugata sa contacteze oricare din unitatile Banca Transilvania pentru a afla detalii - disponibilitate, conditii contractuale, taxe, tarife si comisioane aferente, curs valutar, etc.

Banca Transilvania nu poate fi responsabila legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informatii eronate. Informatiile se pot modifica in orice moment si nu se poate acorda nici o garantie cu privire la acuratetea, caracterul complet sau actual al informatiilor furnizate.

Banca Transilvania nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul bancii.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului cat si ale Bancii Transilvania S.A. prevazute prin prezentul document vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana. Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni, va rugam sa ne contactati (Sectiunea Contact).

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu prevederile din Termenii si Conditiile enuntate mai sus.