Apartament 3 camere Cal.Vacaresti, Bucuresti

Descriere

Apartament de 3 camere situat in  Bucuresti, Calea Vacaresti nr. 328, Sector 4.

Suprafata 84,23 mp

Pretul mentionat nu include TVA, care este taxabil in conformitate cu prevederile codului fiscal.

Licitatia va avea loc pe data de 23.01.2024, ora 12:00, la sediul lichidatorului judiciar din București, Str. Theodor Aman nr. 11, etaj 2, sector 1.

Regulamentul de desfasurare a licitatiei cu anexe, se poate consulta la sediul lichidatorului judiciar sau pe www.expertarad.ro la rubrica licitatii si se poate comunica la cererea persoanelor interesate prin email.
 

Acte necesare

Participanții la licitații publice desfășurate în cadrul procedurii de insolvență trebuie să îndeplinească condițiile menționate în publicațiile de vânzare respectiv în caietele de sarcini, aferente valorificării bunurilor din patrimoniul debitoarelor.

Pași de urmat în vederea achiziției

 1 Depunerea unei oferte la lichidator  n

Oferta va face obiectul aprobării creditorilor, respectiv participarea la licitațiile publice organizate de către lichidator.

 2 Achiziția caietului de sarcini  n

Achiziția caietului de sarcini în vederea participării la licitație

Caietul de sarcini cuprinde atât regulamentul de desfășurare a licitației cât și termenul de achitare a unei cauțiuni, care este în general în cuantum de 10% din prețul de pornire a licitațiilor. Aceasta se plătește în contul indicat de practicianul în insolvență.
Caietul de sarcini se achiziționează de la sediul practicianului în insolvență care gestioneaza procedura de insolvență a societății în patrimoniul căreia se regăsește bunul supus valorificării.

Detalii

  • 118.800 € + TVA
  • Sector 4 Calea Vacaresti nr. 328
  • Licitație În curs de stabilire

Poți folosi formularul de mai jos pentru a transmite o ofertă de cumpărare sau pentru a afla mai multe informații

Acest site este protejat de reCAPTCHA conform Google Privacy Policy & Terms of Service.